Torben Andersen, psykolog, cand. psych. autoriseret

Telefon: 60 69 36 00
Mail: torben@pn-klinik.dk
Adresse: Herlev Maskinfabrik, Hørkær 26, 4. sal, 2730 Herlev

Cool Kids – forløb for børn med angst og deres familier

Angst og ængstelighed er normalt, og er noget som de fleste børn oplever kortvarigt og i afgrænsede perioder i opvæksten. Hvis angsten eller ængsteligheden bliver ved, eller dit barn oplever for stort ubehag eller undgår hverdags situationer, og ikke kan deltage i alderssvarende aktiviteter på egen hånd, er det en god idé at få hurtig hjælp.

Hvis dit barn begynder at tælle, eller udvikler andre ritualer og handlinger fx omkring håndvask, bakterier og hygiejne, som barnet ikke kan undlade at udføre, er det også en god idé at få en snak med en psykolog.

Heldigvis findes der gode og effektive behandlingsprogrammer udarbejdet specielt til børn. “Cool Kids” er et evidensbaseret behandlingsprogram udarbejdet af Århus Universitet. Programmet består af psykologsamtaler med barn og forældre, hvor barnet og forældrene hver gang undervises i nogle konkrete og effektive teknikker til at komme af med angsten. Teknikkerne skal bruges hjemme imellem hver samtale med psykologen. Der er udarbejdet en arbejdsbog til forældre og en arbejdsbog til barnet.

Læs mere om Cool Kids programmet her:
Cool Kids

Her kan du købe Cool Kids Arbejdshæfte til forældre:
Cool Kids Arbejdshæfte til forældre

Her kan du købe Cool Kids Arbejdshæfte til børn:
Cool Kids Arbejdshæfte til børn

Arbejdshæfte til Bogen ”Hjælp dit ængstelige Barn”:
Arbejdshæfte til Bogen “Hjælp dit ængstelige Barn”